Mer

  På vei til Ohio og Obama

  JEFFERSON CITY, Missouri: På lørdag arrangerer president Obama sine «første» valgkamparrangementer, i vippestatene Ohio og Virginia. Jeg tar turen til det første av dem, på Ohio State University, i Columbus, Ohio.

  Dette blir første gangen jeg skal se og høre Obama (og kona Michelle) på nært hold.

  Hvor tett kommer jeg innpå? Hva slags folk møter opp? Hvordan er entusiasmen? Kan han vinne? Kan han tape?

  Kanskje gir lørdagen meg noen tidlige tegn, kanskje ikke.

  Obama-kampanjen har uansett gitt et profesjonelt inntrykk allerede. Denne vurderingen bygger imidlertid fullt og helt på følgende erfaring: De svarer på e-post (i motsetning til Romneys folk)! Og ikke minst: Obama For America har forhåndsakkreditert AmerikanskPolitikk.no.

  Ikke bare det: De har informert om når dørene åpner, hvor jeg skal parkere, hvor mye plass jeg får i lokalet, og når det forventes at Obama tar podiet.

  Det eneste som gjenstår for min del er egentlig bare å finne meg et hotellrom. Og til slikt anbefaler jeg Hotels.com, der jeg takket være republikanernes langvarige nominasjonskamp har gjort meg fortjent til nok et gratis hotellopphold.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også