Mer

  Gi opp a Gingrich!

  Den konservative radioprateren Steve Deace, som ble beskrevet som Iowas Rush Limbaugh av damen som satt på raden bak meg på caucuset i West Des Moines 3. januar, har gått fra å snakke på Newt Gingrich sine vegne – som han gjorde den kvelden i Iowa – til å be den tidligere Speakeren om å trekke seg.

  Deace skrev følgende i går kveld, etter at resultatene fra Alabama og Mississippi ble kjent:

  Gingrich may be wise to do for Santorum what Rick Perry did for him towards the end of the South Carolina primary while he still has some relevance, lest he risk seeing his presence completely diminished the rest of the way.

  Time is up. It is now a 2-man race the rest of the way for the Republican nomination.

  Newt gave it his all, and brought some very necessary and overdue issues to light all principled conservatives should be thankful for, but the voters have spoken loud and clear. After vaulting Gingrich to frontrunner status twice, they’re not willing to see if the third time is the charm.

  Men som NUPIs Hilde Eliassen Restad skriver på AmerikanskPolitikk.no i dag så kjører Gingrich-kampanjen «på poli­tik­kens beste bensin: ego.»

  Og en skal ikke undervurdere egoet til en som mener å se en fremtidig president i speilet om morgenen.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også