Mer

  Reportasje: As Ohio goes…

  Slik jeg gjorde i Iowa, New Hamps­hire, South Caro­lina, Flo­rida, og Michgian, så har jeg skrevet en lengre repor­tasje fra valg­kampen i Ohio. Den leser du i sin helhet hos Minerva.

  Rick Santorum, her omkranset av familie, på valgvaken i Steubenville, Ohio, tirsdag kveld. Foto: Are Tåg­vold Flaten / amerikanskpolitikk.no.

  STEUBENVILLE, OHIO: Mitt Romney vant en knepen seier i Ohio, men kampen om den republikanske grasrota fortsetter.

  Lasagnen på Naples Spagetthi House i Steubenville, Ohio smaker nesten bare ost, men colaen smaker i alle fall som den pleier. I det jeg får regningen spaserer Rick Santorums valgkampmanager og en rekke av rådgiverne forbi i det trange og mørke lokalet, mens kandidaten selv tar turen inn gjennom bakdøra. I følge rapportene fyller han på med karbohydrater et par timer før valgvaken vegg i vegg, i gymsalen på Steubenville High School – ”Home of the Big Red’s.”

  En snau uke tidligere tok Mitt Romney turen sørover fra Michigan, stinn av selvtillit etter dobbeltseieren i Arizona og hjemstaten Michigan.

  Les hele repor­ta­sjen borte hos Minerva!

  PS: Følger du amerikanskpolitikk.no på Face­book og Twitter?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også