Mer

  Nye tall fra Maine

  Da Det republikanske partiet i Maine slapp resultatene fra caucusvalgene den 11. februar ledet Mitt Romney med 194 stemmer på Ron Paul.

  Det var mye kluss med stemmetellingen – noen av resultatene ble ikke talt fordi de visstnok havnet i junk mail-mappen til en i partistyret (…) – og Paul-leiren har med rette klagd på den amatørmessige prosessen.

  De ferskeste tallene viser at Romney har økt sin knappe ledelse, og totalen er for øyeblikket 2,269 – 2,030. Men Washington County gjenstår fortsatt, og Paul-leiren håper tallene derfra vil gi seieren i det ikke-bindende caucusvalget (jf. Iowa, Colorado, Minnesota) til Paul.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også