Mer

  Dagen før dagen i Nevada

  LAS VEGAS, Nevada: Det er fredag morgen, og dagen før caucusvalgdagen i Nevada.

  Jeg sitter nå og venter på Newt Gingrich på Stoney’s Rockin’ Country like utenfor sentrum i Las Vegas. Stoney’s er en stor bar som fortsatt lukter fest, med sagflis på gulvet, og countrymusikk over høytalerne. Oppmøtet er imponerende sammenlignet med mange av de tidligere arrangementene jeg har vært på med Gingrich, og sitteplassene foran scenen var tatt allerede en time før arrangementet skulle begynne.

  Men Gingrich er som vanlig forsinket, selv om han ikke har hatt noen andre arrangementer tidligere i dag. Senere i dag tar jeg turen for å høre på Ron Paul og Mitt Romney. Rick Santorum driver i dag valgkamp i Missouri.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også