Mer

  Romney seiler ifra

  TAMPA, Florida: Det er ingen tvil: Mitt Romney seiler ifra Newt Gingrich på meningsmålingene i solfylte Florida.

  Newt Gingrich ledet med 5-9 % på Romney på tre meningsmålinger etter seieren i South Carolina (22.-23. januar). Men etter en uavgjort måling gikk det rask nedover. Her er differansen i prosent på de ti siste målingene (22.-28. januar, eldste først): 2, 7, 8, 8, 9, 9, 11, 15, 8, 16.

  Rasmussenmålingen gir et godt bilde av utviklingen: Gingrich lå 9 % foran den 22. januar. Den 25. januar lå derimot Romney 8 % foran, og den 28. januar hadde han doblet forspranget til 16 %. Detaljene får du hos Real Clear Politics.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også