Mer

  Reportasje fra New Hampshire: Romneys maktdemonstrasjon

  På vei ut av Mitt Romneys hovedkvarter i Manchester, New Hampshire, mandag ettermiddag, 9. januar 2012. Foto: Are Tågvold Flaten / amerikankspolitikk.no.

  CONCORD, New Hampshire: Valgkampen i Romneyland ble først spennende da den nesten var over, og motstanderne ser allerede mot South Carolina.

  Søndag kveld står Mitt Romney foran et stort amerikansk flagg, og til venstre for seg har han en klokke som viser hvor fort den nasjonale gjelden stiger. Han står på scenen sammen med familien, New Hampshire senator Kelly Ayotte, og New Jersey guvernør Chris Christie. Gymsalen er stappfull, og Romney-kampanjen leverer nok en maktdemonstrasjon i New Hampshire.

  Sammenlignet med et Gingrich-arrangement tidligere på dagen er det rått parti, og stikk i strid med det som var tilfellet i Iowa, så er det entusiasme å spore blant Romney-tilhengerne i New Hampshire. De ser ham på mange måter som en av sine egne.

  Les hele reportasjen borte hos Minerva!

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også