RAYMOND, New Hampshire: På vei tilbake fra en maktdemonstrasjon av Romney-kampanjen på en high school i Exeter, New Hampshire (Chris Christie! Kelly Ayotte! Flagg! En haug med folk!) lyste det en lampe på dashbordet i Toyota Yarisen som ikke skal lyse.

Dermed sitter vi på en McDonald’s restaurant – med trådløst nett – og venter på en ny bil. Den skal være her om 100 minutter i følge Alamo USA.

Jeg spurte om vi fikk en oppgradering, men det hørtes ikke ut som vi får det.

Kort om Romney: Han fylte en gymsal, og det var så mye folk som kom at de måtte vente i en gymsal ved siden av. Romney tok en tur innom for å takke for oppmøttet etter det korte arrangementet – mindre enn 30 minutter fra første introduksjonstale! – men snudde fort da Occupy Wall Street-demonstranter ropte «Mic check!»

Han seiler mot seier i Romneyland.

OPPDATERING: Det tok kun 40 minutter før vi fikk ny bil. Not bad. Not bad at all.