Mer

  En solid dose Americana fra Rick Perry

  Texas guvernør Rick Perry (61) har sluppet sin første skikkelige valgkampvideo, og det ser ut som han har huket tak i mannen bak Tim Pawlentys episke valgkampvideoer. Her spares det ikke på noen ting, og Perrykampanjen slår altså på stortromma med en solid dose Americana foran morgendagens debatt i Orlando, Florida (som arrangeres av Google og Fox News).

  httpv://youtu.be/8EL5Atp_vF0

  Hva tenker du om videoen?

  OPPDATERING: Perry har huket tak i Pawlentys reklamemann, og vi kan altså glede oss til flere Michael Bay-aktige valgkampvideoer:

  «Lucas Baiano, the Michael Bay of political video-making, has risen phoenix-like from the Pawlenty campaign to craft for Rick Perry. Fans of Baiano’s previous work will recognize all of the signatures here. Dilapidation! Lens flare! Slogans! Hope! Flags!»

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også