Mer

  Dagens lesestoff, torsdag 8. september

  • I natt braket 8 republikanske presidentkandidater sammen i TV-debatt fra Ronald Reagans presidentbibliotek i California – stikk i strid med Reagans 11. bud. Her leser du min analyse, og her finner du New York Times’ Jeff Zeleny og Adam Nagourneys gjennomgang.
  • Dagen derpå er det dommedag i pressen, og Washington Posts Chris Cillizza kårer som alltid vinnere og tapere. Konsensus er at Romney vant, mens The New Republics Jonathan Chait mener Rick Perry vant. Min gode venn Paul fra Missouri klager over at Romney og Perry fikk all oppmerksomheten: «Hva med Santorum og Cain?» Han ble på sin side mest imponert av … Jon Huntsman.
  • I kveld er det duket for President Obamas jobbtale til en samlet kongress. Klarer han å heve Washingtons blikk i retning av samarbeid for folkets, og for sitt eget gjenvalgs, skyld? Politico gir oss en kjapp gjennomgang av ståa før talen.
  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også