Mer

  Dagens lesestoff, onsdag 7. september


  • Foreign Policys Stephen M. Walt sier det er mye som tyder på at Obama faktisk kan bli «a one term president», med mindre han snur skuta.
  • Politicos Glenn Trush og Carrie Budoff Brown argumenterer i samme retning.
  • Mitt Romney, en av Obamas potensielle utfordrere i 2012, har lansert en 59-punkts plan (i bok på 160 sider) for å få økonomien på rett kjøl igjen. Planen vil i følge Romney skape 11 millioner nye jobber i løpet av fire år.
  • I natt norsk tid er det duket for TV-sendt debatt fra Ronald Reagans presidentbibliotek i Simi Valley, California. Den streames hos Politico, og det blir Rick Perrys første debattopptreden. Mark McKinnon regner med at samtlige kommer til å hamre løs på Perry.
  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også