Mer

  Ukas beste politiske karikatur, 28.aug. – 3.sept.

  Ukas beste politiske karikatur kommer fra Mike Lester (Rome News-Tribune, Georgia).

  Den 7. september arrangerer NBC og Politico en debatt for de republikanske presidentkandidatene i Ronald Reagans presidentbibliotek i Simi Valley, California. Det var derfor ingen tilfeldighet da President Obama annonserte sin store jobbtale til en samlet Kongress på akkurat samme tidspunkt (to av kandidatene sitter i Representantenes hus). Han møtte motstand, og sa seg til slutt enig i Speaker of the House John Boehners forslag om å utsette talen én dag – samme dag som åpningen av NFL-sesongen. Nå er Det hvite hus forbanna, og vi har fått enda et eksempel på hvor barnslige politikere kan være. Men var det smålig av Obama eller republikanerne?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også