Mer

  Reportasje: Sarah Palins dager i rampelyset

  Sarah Palin der hun har det best: I rampelyset. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.
  Sarah Palin der hun har det best: I rampelyset. Foto: Are Tågvold Flaten / AmerikanskPolitikk.no.

  Samme dag som Sarah Palin drar til Iowa for å holde tale gjøres dokumentarfilmen om henne tilgjengelig i millioner av amerikanske hjem. Søker hun oppmerksomhet eller presidentembetet?

  ”Den eneste fellesnevneren i valgkampen så langt har vært alle overraskelsene, … og du må ha lest for mange mainstreamaviser for å konkludere med at hun ikke stiller.” Slik ser i alle fall Stephen K. Bannon det, mannen som har regissert Sarah Palin-filmen The Undefeated, som ble sluppet tidligere i sommer. Denne helgen gjøres den tilgjengelig i 80 millioner amerikanske hjem, og relanseringen sammenfaller med Palins tale på et Tea Party-arrangement i Iowa, før hun på mandag tar turen til New Hampshire. Medias søkelys rettes nok engang mot den tidligere visepresidentkandidaten, men kommer hun faktisk til å stille som presidentkandidat?

  Les videre borte hos Minerva!

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også