Mer

  Paul Ryan stiller ikke som presidentkandidat

  Kongressmannen Paul Ryan (Wisconsin, 1. distrikt), den 41-år gamle lederen av budsjettkomitéen i Representantenes hus som frontet republikanernes budsjettforslag for 2012 tidligere i år, har nå tatt bladet fra munnen: Han stiller ikke som presidentkandidat.

  Ryktene tok virkelig av etter at Texas guvernør Rick Perry (61) kastet hatten sin inn i ringen for en drøy uke siden, noe som ble sett som en slags åpning av slusene for nye kandidater.

  Her er Ryans uttalelse:

  «I sincerely appreciate the support from those eager to chart a brighter future for the next generation. While humbled by the encouragement, I have not changed my mind, and therefore I am not seeking our party’s nomination for President. I remain hopeful that our party will nominate a candidate committed to a pro-growth agenda of reform that restores the promise and prosperity of our exceptional nation. I remain grateful to those I serve in Southern Wisconsin for the unique opportunity to advance this effort in Congress.»

  Nå fortsetter ryktene om Chris Christie og Sarah Palins framtid. Eller kanskje Jeb Bush? Tror du Palin stiller? Ta turen hit å gi ditt stalltips.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også