Mer

  Stiller Palin?

  Sarah Palin dukket opp i Iowa forrige fredag, og dermed var det duket for nye spekulasjoner. Foto: Are Tågvold Flaten.

  Kommer Sarah Palin til å stille som presidentkandidat?

  Den konvensjonelle visdommen har lenge vært at Palin ikke kommer til å stille (se for eksempel tidligere innlegg her og her), basert på at hun har det godt nok som hun har det, med boksalg, jobb i Fox News og så videre. Stadig flere, inkludert tidligere Bushrådgiver Karl Rove, tror nå imidlertid at Palin kommer til å stille. Stephen K. Bannon, regissøren av Sarah Palin-filmen «The Undefeated» fortalte amerikanskpolitikk.no i forrige uke at også han tror (og håper på) det.

  Palin tok turen innom the Iowa State Fair i forrige uke, og skapte kaos, og nye spekulasjoner.

  Deretter slapp hun denne videoen, som unektelig ser ut som en valgkampvideo, med undertegnede som linselus (ca. 1:51 må vite):

  httpv://www.youtube.com/watch?v=gqaE4sXZWRQ

  Den 3. september tar Palin turen tilbake til Iowa for å holde en tale på et Tea Party-arrangement. Iowaavisen The Des Moines Register har opplyst at arrangementet nå er flyttet til en større arena.

  Tror du Palin stiller, eller er dette kun enda et PR-stunt for å holde seg i rampelyset? Det bør selvsagt tilføyes at et presidentkandidatur også kan være et PR-stunt…

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også