Mer

  Forelskelsen er over

  Tilhengere av President Obama var også å se på The Iowa State Fair i forrige uke, der republikanerne møtte opp én etter én for å selge sitt budskap foran strawpollen i Ames. Obama sliter derimot med entusiasmen om dagen. Foto: Are Tåg­vold Flaten. Flere bilder finner du på Flickr.

  NUPI-forsker Hilde Eliassen Restad, som med jevne mellomrom bidrar på amerikanskpolitikk.no, har utenriksanalysen i Morgenbladet denne uken (s. 15):

  Barack Obama busser rundt i Midtvesten for å gjenerobre tapt terreng. Men hans tilhengere er sinte, trøtte og bitre. Litt som han selv. … Tre aspekter avgjør om Obama blir gjenvalgt i 2012: Økonomiens tilstand, presidentens lederskap og hans motkandidat.

  Les videre borte hos Morgenbladet! Men ta gjerne turen tilbake hit for å legge igjen kommentarer.

  Hilde Restad
  Hilde Restad
  Førsteamanuensis i freds- og konfliktstudier ved Bjørknes høyskole. Restad skriver også bloggen Dagens DC.

  Les også