Mer

  Ukas beste politiske karikatur, 31. juni – 6. juli

  Ukas beste politiske karikatur kommer fra Nick Anderson (The Houston Chronicle, Texas).

  Den 6. juni inviterte Texas guvernør Rick Perry (R) til et bønnemøte i Houston, som arrangeres i dag. Perry vurderer å stille som republikansk presidentkandidat, og det er absolutt noe i gjære når en Texas guvernør erklærer «A Day of Prayer and Fasting for Our Nation.» NRKs USA-korrespondent Anders Tvegård mener dette ble planlagt før Perry vurderte et mulig presidentkandidatur, noe jeg er uenig i. Boka Fed Up! Our Fight to Save America from Washington (2010) var et tidlig tegn, og en mann som Perry har nok lekt med tanken lenge. Videoinvitasjonen til arrangementet ser du nedenfor:

  [vimeo clip_id=»25676383″]

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også