Mer

  Sommer, Twitter og Facebook

  Det er torsdag og vanligvis tid for ukas spalte, men det er også sommer og ferie. Derfor blir det heller litt PR for nettsiden:

  Vi har omsider fått en offisiell Twitterkonto, og er du på Twitter kan du få oppdateringer, linker til artikler, meningsmålinger og lignende ved å følge @AmPolitikk. Er du også på Facebook hadde vi satt stor pris på om du hadde gitt os en «like»! Vi har et mål om å iallefall doble antallet følgere på Facebook, og du kan hjelpe oss med å nå målet med å spre ordet.

  Så til en annen sak: Som du kanskje har fått med deg drar undertegnede til Iowa i slutten av juli for å dekke republikanernes nominasjonskamp på nært hold. Det kommer med andre ord til å bli mye Iowastoff her på nettsiden i August, og hvem vet, kanskje kommer det også noen videopodcaster…?

  Fortsatt god sommer alle sammen!

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også