Mer

  Sommer, Twitter og Facebook

  Det er torsdag og vanligvis tid for ukas spalte, men det er også sommer og ferie. Derfor blir det heller litt PR for nettsiden:

  Vi har omsider fått en offisiell Twitterkonto, og er du på Twitter kan du få oppdateringer, linker til artikler, meningsmålinger og lignende ved å følge @AmPolitikk. Er du også på Facebook hadde vi satt stor pris på om du hadde gitt os en «like»! Vi har et mål om å iallefall doble antallet følgere på Facebook, og du kan hjelpe oss med å nå målet med å spre ordet.

  Så til en annen sak: Som du kanskje har fått med deg drar undertegnede til Iowa i slutten av juli for å dekke republikanernes nominasjonskamp på nært hold. Det kommer med andre ord til å bli mye Iowastoff her på nettsiden i August, og hvem vet, kanskje kommer det også noen videopodcaster…?

  Fortsatt god sommer alle sammen!

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også