Mer

  Ukas beste politiske karikatur, 26.juni-2.juli

  Ukas beste politiske karikatur kommer fra Jeff Darcy (The Plain Dealer, Cleveland, Ohio).

  Time Magazines Mark Halperin kalte President Obama «kind of a dick» live på MSNBC her om dagen, og er nå suspendert (Hilde E. Restad har mer om saken). Halperins kommentar kom dagen etter Obamas pressekonferanse der han ga en forsmak på 2012-kampanjen med sine angrep på republikanernes posisjonering i forhandlingene rundt hevingen av gjeldstaket. Karikaturen overfor er av republikanernes leder i Senatet Mitch McConnell (Kentucky) og Speaker of the House John Boehner (Ohio).

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også