Mer

  Hva skjedde denne uka? 8.-14. mai 2011

  En uke med mange 2012-relaterte nyheter.

  Newt Gingrich og Ron Paul annonserte at de stiller som republikanske presidentkandidater, mens Mike Huckabee på lørdag sa at han holder seg på sidelinja i 2012. På torsdag forsvarte Mitt Romney helsereformen han underskrev i Massachusetts, mens han gikk til angrep på den President Obama underskrev for et drøyt år siden. The Wall Street Journal var derimot kompromissløse i sine karakteristikker av Romneys helsereform, en omtale Romney gjerne kunne vært foruten. Ting så litt lysere mot slutten av uka etter Huckabees annonsering.

  I andre 2012-nyheter venter nå alle på Indiana guvernør Mitch Daniels sin endelige avgjørelse. Stiller han, eller stiller han ikke? Markedet på Intrade har ikke peiling (50.1% sjanse for at han stiller).

  Skjedde det noe annet? Senator Herb Kohl (D, Wisconsin) annonserte at han ikke søker gjenvalg i 2012, og President Obama snakket om en ny tilnærming til immigrasjon i en tale i El Paso, Texas.

  Til slutt: Hvem hadde den verste uka i Washington, D.C.? Tidligere Nevada Senator John Ensign (R).

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også