Mer

  Rick Santorum annonserer en «testing waters committee»

  Tidligere Pennsylvania Senator Rick Santorum (1995-2007) sa i går at han hadde store 2012-nyheter, men når han kom på TV-skjermen viste det seg at han ikke annonserer en «exploratory committee» i denne omgang, men det han kaller en «testing waters committee.» Santorum kan riktignok formelt sett begynne å samle inn penger, men i likhet med Newt Gingrich (som bare lanserte en ny nettside da han tidligere i år hintet om at det var duket for en stor annonsering) trengte nok Santorum først og fremst litt ekstra oppmerksomhet før han eventuelt tar det første offisielle steget.

  San­torum satser på støtte fra kris­ten­kon­ser­va­tive vel­gere ved å vekt­legge moral­spørsmål, og må i likhet med mange andre mindre prominente kandidater få vind i seilene i Iowa dersom han skal klare å hevde seg i nominasjonskampen.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også