Mer

  Thuned out

  Sør-Dakota Senator John Thune (R) stiller ikke som presidentkandidat i 2012.

  Thunes forklaring: «There is a battle to be waged over what kind of country we are going to leave our children and grandchildren and that battle is happening now in Washington … So at this time, I feel that I am best positioned to fight for America’s future here in the trenches of the United States Senate.»

  NBCs Chuck Todd bemerket følgende på Twitter etter nyheten om Thunes beslutning:

  Never in the modern era of prez politics has a campaign taken place without a sitting US Senator.

  Ikke siden 1904 (såfremt Todds opplysninger stemmer).

  Jeg er enig med Jon Henrik Gilhuus fra Monticello Society om at dette brått blir «veeeeldig interessant» hvis heller ikke Huckabee eller Palin stiller – selv om undertegnendes fascinasjonsnivå allerede er på et høyt nivå, for å si det på den måten.

  Huckabee lanserer i disse dager en ny bok – med tittelen A Simple Government: Twelve Things We Really Need from Washington (and a Trillion That We Don’t!) – og uttalte på gårsdagens Good Morning America at han venter med avgjørelsen til etter bokturneen, som selvsagt tar Huckabee til blant annet Iowa og Sør-Carolina.

  Thune fjernes dermed fra listen over potensielle presidentkandidater – som du finner her.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også