Mer

  Tim Pawlenty slår på stortromma

  httpv://youtu.be/YfkNEq1XioE

  For de som lurer, så er dette altså et klipp som skal få deg til å kjøpe tidligere Minnesota Guvernør Tim Pawlentys nye bok Courage to Stand: An American Story, og få deg til å snakke om mulighetene for at Pawlenty havner i Det hvite hus.

  Christian Heinze, som blogger mye og bra om de potensielle republikanske presidentkandidatene for The Hill, beskriver dette som noe som kunne vært regissert av James Cameron og produsert av Jerry Bruckenheimer – med musikk av James Horner.

  Og ja, boka er på vei i posten.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også