Mer

  Mediapirk: Morgenbladet om Bushs «Decision Points»

  Bjarne Riiser Gundersen har skrevet en artikkel som ved første øyekast ser ut som en bokanmeldelse av George W. Bushs nye bok ”Decision Points” i Morgenbladet (12.-18. november 2010). Riiser Gundersen har selv ikke lest boken, men skriver om hva tre amerikanske kommentatorer—som selv har lest boken—skriver. Dermed peker artikkelen på noen av hovedpunktene som har vært diskutert i forbindelse med boklanseringen denne uken, uten å bidra med noe nytt på egen hånd.

  Riiser Gundersen refererer til The New York Times’ litteraturkritiker Michiko Kakutani (3. november), The New York Times’ kommentator Maureen Dowd (6. november), og Washington Posts litteraturanmelder Jonathan Yardley (8. november). Ingressen omformulerer et avsnitt i Dowds spalte.

  Jeg tenker selv å lese boken før jeg skriver noe om innholdet (den er på vei i posten). Det kan jo faktisk hende jeg får noe ut av leseopplevelsen på egen hånd.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også