Mer

  30 sekunder: Colorado, Ken Buck (R) vs. Michael Bennet (D)

  I Colorado kjemper Senator Michael Bennet for å beholde plassen sin i Senatet. Utfordreren er republikaneren Ken Buck. I følge Real Clear PoliticsgjennomsnittNate Silver (17. oktober) rangerer Buck som favoritt i størrelsesorden 68-32. Jeg har sett igjennom Bucks og Bennets reklamesnutter. (17. oktober) er stillingen 46.7-44.7 i Bucks favør.

  Per dags dato (17. oktober) har Buck (inkludert NRSC) sluppet åtte reklamefilmer, mens Bennet (inkludert DSCC) har sluppet 15 (!).

  Hva er budskapet i Bucks åtte klipp?

  Positive ting: Buck er grasrotkandidaten som vil gjøre det som er rett for Colorado. Buck, i motsetning til de fleste politikere, er en «god mann» du kan stole på. Buck er en røst for de som ikke har gitt opp. Ungene hans liker ham.

  Negative ting: Bennet og Washington bryr seg ikke om Colorado. Bennet angriper Buck fordi han ikke kan forsvare det han har gjort i Washington. Bennet = rubber stamp for Washington. Bennet kutter Medicare. Andre fæle ting: Bailouts, stimulus, Obamacare, og økte skatter.

  Stilistisk sett stiller Buck stort sett uten slips, og som regel i blå dresskjorte og olabukser. Musikken og fargene er oppløftende.

  Hva er budskapet i Bennets 15 klipp?

  Positive ting: Bennet har president Obama i ryggen. Bennet er en forretningsmann som kjemper for mindre skatter for middelklassen og «small business.» Ungene hans liker ham. Bennet hører på hva Colorado har å si, og står opp hver dag for å kjempe for Colorado. Bennet vet hva familier i Colorado opplever og hva som må til for å snu trenden. Økonomien er prioritet nummer 1. «Small business» skaper jobber. Bennet er pro-choice.

  Negative ting: Ken Buck er ekstrem og burde ikke representere Colorado. Buck er pro-life og vil gjøre abort ulovlig–selv i tilfeller av voldtekt og incest. Washington må endres. Lobbyvirksomet er fy fy.

  Stilistisk sett stiller Bennet aldri opp i slips.

  Hva er hovedinntrykket jeg sitter igjen med etter å ha sett de snuttene som er sluppet så langt? For det første må det påpekes at Bennet har teppebombet Colorado med reklamefilmer sett i forhold til Buck. Begge har forøvrig med seg ungene sine i noen av klippene. Mens både Buck og Bennet stiller opp uten slips i sine egne klipp viser de motstanderen med slips når denne nevnes i negative ordelag. Hva har slipset gjort for å fortjene dette?

  Totalt sett er Bucks strategi å knytte Bennet til alt som er galt med Washington mens Bennet maler Buck som en ekstremist som ikke er verdig den æren det er å representere Colorado i Senatet.

  Se samtlige klipp nedenfor.

  Fra Buck (og NRSC):

  «Unfair»

  «Good Man»

  «Opportunity»

  «The Grassroots Choice»

  «Ignore Us»

  «Leader»

  NRSC: «Habit»

  NRSC: «Health Care»

  Fra Bennet (og DSCC):

  «Who Is Ken Buck?»

  «Wake Up»

  «This Washington»

  «Solving Problems»

  «Common Sense»

  «Standing Up for Us»

  «More Leaders Like Michael»

  «Job One»

  «Cleaned Up»

  «Important»

  «Dr. Eliza»

  «Ken Buck’s Price Tag»

  «Does Ken Buck Speak For You?»

  DSCC: «Plan»

  DSCC: «Work Hard»

  Hva tenker du etter å ha sett klippene?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også