Mer

  30 sekunder: West Virginia, John Raese (R) vs. Joe Manchin (D)

  I dagene framover kommer jeg til å ta for meg reklamefilmene i noen av de jevneste senatsvalgene. Jeg starter med West Virginia og bataljen mellom republikaneren John Raese (venstre) og demokraten Joe Manchin (høyre). I følge Real Clear Politics’ gjennomsnitt er det for øyeblikket dødt løp mellom de to: 47-47, mens Nate Silver rangerer Manchin som favoritt i størrelsesorden 57-43. Jeg har sett igjennom Raese og Manchins reklamefilmer.

  Per dags dato (14. oktober) har Raese (inkludert NRSC) sluppet ni reklamefilmer (og trukket en) mens Manchin (inkludert DSCC) har sluppet sju.

  Hva er budskapet i Raeses ni klipp?

  Positive ting: Raese er er en konservativ forretningsmann som har skapt tusenvis av jobber. Han vil ikke være noe “rubber stamp” for Obama. Kull er bra og viktig for West Virginia.

  Negative ting: Joe Manchin = “Rubber Stamp Joe”, og en stemme for Manchin er en stemme for Obama. Manchin oppfører seg på én måte i West Virginia, men blir en annen person når han er i Washington, D.C. Hverken skatter, Obamacare eller Cap and trade er bra.

  Stilistisk sett er det klart at kull er gull for Raese. Han viser seg ikke i slips, og stiller med oppbrettede skjorteermer og olabukse. I tillegg til bilder av Manchin vises det bilder av president Obama og Speaker Pelosi.

  Hva er budskapet i Manchins sju klipp?

  Positive ting: NRA (National Rifle Association) støtter han, og han bør få vise at han duger i Washington, D.C. på grunn av den jobben han har gjort som guvernør.

  Negative ting: Raese symboliserer alt som er galt med Washington. Ikke bare det: Raese ser ned på velgere i West Virginia. Videre bryr Raese seg mer om penger enn om å skape jobber, og Raese er ingen venn av West Virginias gruvearbeidere. Cap and trade må stoppes og noen deler av Obamacare (et uttrykk som vanligvis ikke brukes av demokrater…) bør endres.

  I motsetning til Raese stiller Manchin i slips–også når han snakker med gruvearbeidere.

  Hovedinntrykket? Demokraten Manchin er mer negativ enn republikaneren Raese, og når Raese angriper er han litt lystigere i tonen. Raese har også det beste sloganet:

  It’s time we say no, to Rubber Stamp Joe.

  Se samtlige klipp nedenfor.

  Fra Raese (og NRSC):

  «John Raese For West Virginia»

  «Say it ain’t so Joe»

  «Cap and Trade»

  «Rubber Stamp Joe»

  «Not Perfect»

  «One Big Joke»

  «Outrage»

  NRSC: «Washington»

  NRSC: «A Vote For Manchin Is A Vote For Obama»

  Fra Manchin (og DSCC):

  «No Wonder»

  «Hicks»

  «Dead Aim»

  «Priorities»

  «Believe»

  «Trust»

  DSCC: «We Can Do Better Than John Raese»

  Hva tenker du etter å ha sett klippene?

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også