Senatet

FL-guv: Demokrat Charlie Crist samlet inn 1.3 millioner dollar i sin første måned som offisiell kandidat, men sittende guvernør Rick Scott (R) tok inn...

CO-lokal: Den tredje demokratiske delstatssenatoren som var utsatt for en tilbakekalling, Evie Hudak, har valgt å gå av i stedet. En avgang fører til...

Det amerikanske Senatet er en tradisjonstung institusjon der ting tradisjonelt tar lengre tid enn i Representantenes hus. Demokratene har nå endret filibusterreglene. Senatet blir mer som Huset, og det får store konsekvenser for amerikansk politikk i årene som kommer.

Newark-borgermester Cory Booker (D) er ute med sin første TV-reklame i New Jerseys suppleringsvalg til Senatet.

"The Gang of Eight" skal nå være enige om det endelige forslaget til ny innvandringsreform. Det skal etter planen lanseres på tirsdag.

Mother Jones har publisert et hemmelig opptak av Kentucky-senator Mitch McConnell (R) som diskuterer hvordan skuespilleren Ashley Judd kunne angripes i valgkampen. McConnell har involvert FBI for å finne ut hvem som står bak opptaket.

Det demokratisk-kontrollerte Senatet har vedtatt sitt første formelle budsjettforslag på fire år.

Senatets majoritetsleder Harry Reid (D-Nevada) kommer ikke til å inkludere forslaget om forbud mot halvautomatiske våpen når Senatet debaterer våpenlovgivning neste måned.

Onsdag gjennomførte senator Rand Paul (R-Kentucky) en nesten 13 timer lang «filibuster» av kommende CIA-direktør John Brennan.