AmerikanskPolitikk.no tilbyr en partinøytral, balansert og faktabasert dekning av amerikansk politikk. Ambisjonen vår er å være et naturlig stoppested på nettet for nordmenn som interesserer seg for USA og amerikansk politikk. Stiftelsen Fritt Ord støtter AmerikanskPolitikk.no i 2015. Fritt Ord støttet også nettstedet i 2011, 2012 og 2014.

AreFlatenTV2

Are Tågvold Flaten, redaktør

Jeg er utdannet statsviter ved Universitetet i Oslo og er grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Jeg sitter bak spakene og den ene mikrofonen i #ampolcast — Norges første podkast om amerikansk politikk. I 2012 dekket jeg presidentvalget i USA fra 38 stater, og i 2016 håper jeg å kunne bidra til enda bredere dekning av valgkampen i USA.

Pressehenvendelser: +47 45 66 77 84

HeleneMegaard2

Helene Megaard, kommentator

Jeg er utdannet Nord-Amerikaviter ved Universitetet i Oslo. Fra januar 2015 redigerer jeg Morgenkaffen hver morgen, og er en av stemmene i #ampolcast — AmerikanskPolitikk.no sin egen podkast.

Pressehenvendelser: +47 988 36 299

JonHenrikGilhuus

Jon Henrik Gilhuus, valganalytiker

Jeg dekker amerikanske valg her på AmerikanskPolitikk.no. Alt fra borgermestervalg til presidentvalg. Jeg har bakgrunn som president av Monticello Society (2000-2011).

NicolaiBuzatu200

Nicolai Buzatu

Jeg studerer Nord-Amerikastudier ved Universitetet i Oslo og blogger om 2016-sirkuset.

FrancisRonnestad

Francis Rønnestad

Jeg er utdannet Nord-Amerikaviter ved Universitetet i Oslo og skriver blant annet mandagsutgaven av «Morgenkaffen».

Heldahl

Henrik Heldahl

Jeg studerer statsvitenskap ved NTNU og blogger om 2016-sirkuset.SKRIBENTER

SveinMelby200

Svein Melby

Jeg er seniorforsker ved Senter for transatlantiske studier ved Institutt for forsvarsstudier. Her på AmerikanskPolitikk.no skriver jeg først og fremst om presidentvalgkamp og amerikansk utenrikspolitikk.

HildeRestad200

Hilde Restad

Jeg er førsteamanuensis i Freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole og har en doktorgrad fra University of Virginia. Spesialområdet mitt er amerikansk utenrikspolitikk.

AlfTomasTonnessen200

Alf Tomas Tønnessen

Jeg er førsteamanuensis i amerikansk kulturkunnskap og engelsk ved Høgskulen i Volda. Jeg forsker på amerikansk innenrikspolitikk og den konservative bevegelsen.PRAKTIKANTORDNING