video

Om du ikke har sett slutten av tirsdagens Trump-pressekonferanse enda, gjør det. Om du allerede har sett den, her er noen reaksjoner.

På torsdag stiller tidligere FBI-direktør James Comey opp foran Senatets etterretningskomité. Her er høydepunktene fra Comeys skriftlige forklaring.

Vi får vente til torsdag klokken 16.00, men her er den skriftlige forklaringen James Comey starter med å lese opp i Senatets etterretningskomité:

Demokrater i Ohio ønsker TV-kjendisen Jerry Springer som ny guvernør neste år. Har de blitt bitt av Trump-basillen, eller ligger det noe mer bak?

Greg Gianforte, republikanernes kandidat til suppleringsvalget i Montana, gikk onsdag kveld til angrep på en journalist fra The Guardian.

Utdanningssektoren og reiselivsnæringen i USA kan gå vanskeligere tider i møte med Donald Trump som president.

Under tirsdagens pressebriefing kom pressesekretær Sean Spicer i skade for si at selv ikke Hitler gjorde noe så ille som å bruke kjemiske våpen. Her serverer vi noen av de beste kommentarene fra Twitter.

Tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om immunitet for å vitne om Trump-kampanjens forbindelser til Russland.

«Replace» er verre enn «repeal», ifølge Kongressens partinøytrale budsjettkontor.

14 millioner mennesker kan miste helseforsikringen sin allerede neste år dersom den republikanske helsereformen blir virkelighet.

President Trump er svært fornøyd med at det ble skapt 235.000 nye arbeidsplasser og at arbeidsledigheten sank til 4,7 prosent i februar. Det er ikke lenge siden at Trump mente tallene, som kommer fra Bureau...

Scott Pruitt, sjefen for USAs føderale miljødirektorat, tror ikke at CO2-utslipp er hovedårsaken til klimaendringene.