Foto: Shealah Craighead, Det hvite hus.

Rex Tillerson har omsider fått sparken, H.R. McMaster sitter på lånt tid og Donald Trump tvitrer om Bob Mueller. Denne uken har vi derfor fått med oss Anders Romarheim for å se nærmere på Trumps utenrikspolitiske team, ståa i Russland-etterforskningen, og mye, mye mer. 

Med AmerikanskPolitikk.nos Vårin Alme (@VarinAlme), undertegnede (@AreFlaten) og Anders Romarheim (@Andersrom).

Hvordan abonnerer du?

Du abonnerer på AMPOLCAST i iTunes og SPOTIFY.

Du finner oss også her:

Følg gjerne @AMPOLCAST på InstagramFacebook og Twitter.

Statsviter, grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp" (Res Publica, 2017). Dekket presidentvalget i USA for TV2 i 2016 og er en av stemmene i AMPOLCAST.

Ingen kommentarer