Skinnende blanke buttons… skinnende. My preciousssssss… (Foto: Undertegnede for AmerikanskPolitikk.no)

Hear ye, hear ye! AmerikanskPolitikk.no inviterer alle lesere til å prøve seg som valgeksperter! Nå har du sjansen til å gruse besserwisserne Are & Henriks spådommer om presidentvalget!

Dere behøver hverken å offentliggjøre skatteoppgjøret deres for de siste ti år, private e-poster, eller hvem dere har vært utro med (vi er greie sånn). Oppgaven er like enkel som den er tøff: Forutsi vinneren av presidentvalget i alle 50 delstater + Washington DC.

OPPDATERT: Pga. antall henvendelser må innsendere opplyse hvor MANGE valgmenn i sum hver kandidat oppnår. Send gjerne også med et kart over vinnerne; en mal finnes på 270towin.com.

Ved delt førsteplass trekker vi en heldig vinner. Ditt bidrag må være sendt inn til post@ampol.no senest kl. 12:00 norsk tid, tirsdag 8. november.

Premien er 1 – en – valgfri button av enten en republikaner eller en demokrat.

På republikansk side kan vi friste med en Goldwater-Miller button fra førstnevntes katastrofale tap i 1964, en klassisk Reagan for President fra hans forsøk på å ta nominasjonen i 1976 og en McCain-Palin fra 2008.

På demokratisk side har vi en We Want Beer for Franklin Delano Roosevelt i 1932. Forbudstiden gikk mot slutten og FDR ble valgt blant annet på et løfte om å støtte legalisering av alkohol igjen. Dernest har vi en LBJ for the USA fra 1964 og en Obama-Biden fra 2008.

Husk å melde fra hvilken du ønsker deg om du skulle bli den heldige vinner!

I tillegg til at du kan pryde deg med en autentisk valgkampbutton fra Over There, får du gratis bragging rights de neste fire årene.

Ingen dårlig deal, eller hva?

Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

Ingen kommentarer