Det har vært litt av en uke i amerikansk politikk, og vi tar for oss de viktigste sakene. Hva skjedde egentlig med Hillary Clinton under 9/11-minnesmarkeringen? Hva er «basket of deplorables» for noe? Hva står c-en for i noen av Clintons e-poster, og hva er Aleppo? Dette, samt Commander in Chief-forumet, et nytt dypdykk i amerikansk valgkamphistorie, og ukas utgave av panelet.

Med Henrik Østensen Heldahl i Trondheim, Are Tågvold Flaten i Washington, D.C., og Vårin Alme i Oslo.

Hvordan abonnerer du?

Last ned og abonner på AMPOLCAST i iTunes. Vi setter stor pris på om du gir oss 5 stjerner og en god anmeldelse slik at vi kan nå flere.

Du finner oss også her:

Du finner oss på Twitter (@AMPOLCAST) og Facebook. Kommentarer eller spørsmål? Du når oss på ampolcast at ampol.no. Produsert av Are Tågvold Flaten.

Statsviter, grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp" (Res Publica, 2017). Dekket presidentvalget i USA for TV2 i 2016 og er en av stemmene i AMPOLCAST.

Ingen kommentarer