Trump viste seg fra en ny side i Mexico, men så var han tilbake til sitt gamle jeg igjen i Phoenix samme kveld. Vi snakker om turen og returen, og status på meningsmålingene. Vi lanserer deretter Panelet, der Henrik og jeg får selskap av Vårin Alme og Matias Trygsland fra redaksjonen på AmerikanskPolitikk.no.

Med Henrik Østensen Heldahl, Are Tågvold Flaten, Vårin Alme og Matias Trygsland.

Hvordan abonnerer du?

Last ned og abonner på AMPOLCAST i iTunes. Vi setter stor pris på om du gir oss 5 stjerner og en god anmeldelse slik at vi kan nå flere.

Du finner oss også her:

Du finner oss på Twitter (@AMPOLCAST) og Facebook. Kommentarer eller spørsmål? Du når oss på ampolcast at ampol.no. Produsert av Are Tågvold Flaten.

Coverfoto: Gage Skidmore.
Statsviter, grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp" (Res Publica, 2017). Dekket presidentvalget i USA for TV2 i 2016 og er en av stemmene i AMPOLCAST.

Ingen kommentarer