Har du lyst til å bidra til at vi leverer Norges beste dekning av amerikansk politikk i valgkampinnspurten? Søk praktikantstilling hos AmerikanskPolitikk.no!

Vårens praktikanter har tatt sommerferie og vi leter etter dyktige og motiverte arvtagere som ønsker å bidra til den daglige nyhetsdekningen på AmerikanskPolitikk.no i høst.

Det blir en hektisk valgkampinnspurt.

Vi er som alltid på utkikk etter skrivedyktige folk som interesserer for amerikansk politikk, og som raskt kan sette seg inn i nye og kompliserte saker.

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. Siden oppstarten har nå 29 dyktige bachelor og masterstudenter, samt nyutdannede, hatt praktikantstilling her på nettsiden.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive kommentarer og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk.

Det er også muligheter for å fortsette som fast bidragsyter på nettsiden etter praktikantperioden.

Noe for deg? Vi har allerede flere dyktige personer på plass til høsten, men vi har fortsatt noen ledige plasser.

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med, CV og en tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: 15 august 2016.

Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du måtte ha om praktikantordningen.

[rev_slider Intern-ad-forside]

Coverfoto: Ingunn Tonstad.
Statsviter, grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp" (Res Publica, 2017). Dekket presidentvalget i USA for TV2 i 2016 og er en av stemmene i AMPOLCAST.

Ingen kommentarer