Mer

    AmerikanskPolitikk.no lanserer «Faktasjekk»-spalte

    I dag lanserer vi den nye «Faktasjekk»-spalten vår her på AmerikanskPolitikk.no.

    Faktasjekk-logo-litenVi har tidligere publisert både mediekritikk og mediapirk her på nettsiden, men det har ikke vært særlig regelmessig, og det har ikke vært noen større plan bak det hele.

    «Faktasjekk» — som du kan følge på Twitter @USAfakta — gjør noe med det.

    I tillegg til å tilby vår egen, brede dekning av amerikansk politikk på norsk, skal AmerikanskPolitikk.no holde et ekstra øye med resten av den norske USA-dekningen.

    Vi gjør det for å styrke den norske dekningen, og fordi vi mener norske lesere fortjener en faktabasert og balansert dekning av amerikansk politikk.

    Med det sagt, så er det ikke lett å ta i mot kritikk. Som redaktør av nettsiden, og av Faktasjekk-spalten, vil jeg gjøre mitt ytterste for at vinklingen er så fair som mulig.

    George K. Gooding (@GeorgeGooding), skribent og tidligere president av Monticello Society, kommer til å bidra i spalten. Det gjør også undertegnede, som i tillegg til redaktøransvaret styrer @USAfakta sammen med Gooding.

    Vi setter stor pris på tips dersom du kommer over en sak som bør faktasjekkes. Send oss gjerne e-post til tips at amerikanskpolitikk.no, eller via Twitter @USAfakta.

    Da setter vi igang: Straffet det seg for demokratene å ta avstand fra Obama?

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også