Mer

    Valgsnacks for tirsdag 19. november

    Valgsnacks-logoCA-24: Bystyremedlem i Santa Barbara, Dale Francisco (R) vurderer å stille mot kongresskvinne Lois Capps (D) neste år.

    HI-guv: Delstatssenator David Ige får støtte fra to tidligere guvernører i sitt forsøk på å nekte sittende guvernør Neil Abercrombie den demokratiske nominasjonen.

    HI-sen: Tidligere bystyremedlem i Honolulu og kongressmedlem Charles Djou vil visstnok stille for republikanerne til dette setet.

    IL-guv: WAA har målt stillingen i det republikanske primærvalget. Delstatssenator Bill Brady har 25%, finansminister Dan Rutherford 18%, delstatssenator Kirk Dillard 15% og investor Bruce Rauner 11%.

    VA-sen: Mange i partiet snakker nå om Ken Cuccinelli som senatskandidat mot Mark Warner i 2014. Tanken er ikke at han kommer til å vinne mot den meget populære Warner, men i det minste føre en slik valgkamp at partiet ikke taper noen seter i Huset.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også