Mer

    Valgsnacks for mandag 18. november

    Valgsnacks-logoCA-guv: Tidligere leder for Bushadministrasjonens TARP-program, den søkkrike investoren Neel Kashkari, kommer trolig til å stille til guvernør i California.

    CA-lokal: SurveyUSA har målt San Diego, som avholder første runde av borgermestervalget på tirsdag. Det republikanske bystyremedlemmet Kevin Faulconer har 40%, mens de to demokratene Nathan Fletcher (24%) og David Alvarez (22%) ligger helt likt i kampen om andreplassen. De fleste republikanere håper Alvarez vinner, siden han er mest venstrevridd, og dermed lettere å slå i andreomgangen.

    KY-sen: En måling utført av et demokratisk firma for lokale fagforeninger finner den republikanske senatslederen Mitch McConnell med en 41-40 ledelse på administrasjonsminister Alison Lundergan Grimes.

    LA-5: Forretningsmannen Vance McAllister tok en meget overraskende seier i andre og avgjørende runde i suppleringsvalget i Louisianas femte kongressdistrikt. McAllister vant ca. 60-40 over sin konkurrent, delstatssenator Neil Riser. Begge er republikanere.

    ME-2: En intern måling for republikaner og tidligere delstatssenator Kevin Raye viser ham med en 45-31 ledelse på den nærmeste demokraten. Setet blir ledig fordi kongressmann Mike Michaud stiller til guvernør.

    MS-sen: Tidligere kongressmann Travis Childers, som representerte delstatens meget konservative 1. distrikt i en periode, vurderer å stille for demokratene til senatsvalget. Den konservative Childers er en av svært få demokrater som kan være konkurransedyktig i denne staten.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også