Mer

    Valgsnacks for tirsdag 23. juli

    Valgsnacks-logoGA-sen: Datter av tidligere senator Sam Nunn, non-profittdirektøren Michelle Nunn har erklært sitt kandidatur til den demokratiske nominasjonen. Hun vil ventelig rydde vekk de få mindre kjente demokratene som alt er i racet, og har potensialet til å gjøre staten konkurransedyktig for partiet.

    KY-sen: Den velstående Tea Party-tilknyttede forretningsmannen Matt Bevin fra Connecticut vil stille i det republikanske primærvalget mot Mitch McConnell. Bevin har mye penger, men McConnell er alt i gang med å angripe utfra Connecticut-vinklingen. Selve lanseringen kommer onsdag.

    NE-guv: Tapende senatskandidat i 2006, republikaneren Pete Ricketts stiller til guvernør. Han brukte rundt $12 mill. av egne penger mot Ben Nelson, vi får håpe dette er en bedre investering.

    PA-17: Fylkesobdusent David Moylan vil søke den republikanske nominasjonen for å utfordre den ferske kongressmannen Matt Cartwright.

    UT-lokal: Det er planer på gang for å utsette primærvalgene i Utah fra juni til juli eller august.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også