Mer

    Valgsnacks for mandag 22. juli

    Valgsnacks-logoMN-6: Nok en republikaner slenger seg på i kampen om å få erstatte Michelle Bachmann. Tidligere delstatsrepresentant og nå leder for delstatens skattebetalerforening, Phil Krinkie, erklærte seg som kandidat fredag.

    VA-guv: De to store partienes guvernørkandidater barket sammen til sin første tv-debatt søndag. Demokrat Terry McAuliffe og republikaner Ken Cuccinelli var visstnok ikke enige om så mye i løpet av sine tilmålte 90 minutter.

    VT-guv: Tidligere delstatssenator Randy Brock (R) vurderer visstnok å stille til guvernør igjen. Brock tok bare knappe 38% mot guvernør Peter Shumlin (D) i 2012 (Vermont har to års valgperioder.)

    WY-sen: Harper har målt den republikanske nominasjonen for senatsracet og finner senator Mike Enzi med 55% mot 21% for Liz Cheney. Begge kandidater er populære; Enzi har knallsterke 76-6% og Cheney 45-15%. Enzi fortjener gjenvalg med 48%, mens 28% mener det er på tide med noen andre.

    PPP kommer også med tall denne uken.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også