Mer

    Valgsnacks for torsdag 27. juni

    Valgsnacks-logoIA-sen: Tidligere forretningsmann Mark Jacobs vil trolig kaste seg inn i kampen for å bli republikanernes kandidat til Senatet i 2014.

    MA-5: Så fort Ed Markey fratrer sitt sete i Huset for å bli senator, vil dette kammeret ikke lenger være fulltallig. Vi har hatt ca. tre uker med denne tilstanden, før vi nå går tilbake til det som etterhvert har blitt normalen. På den annen side, suppleringsvalg gir oss alltid noe å skrive om!

    MD-guv: Som ventet vil delstatens justisminister Doug Gansler stille til guvernørvervet i 2014. Han vil formelt lansere kampanjen sin i september.

    ME-guv: En intern måling for det demokratiske partiet i Maine viser guvernør Paul LePage og kongressmann Mike Michaud med 32% hver, og uavhengige Eliot Cutler med 24%.

    NJ-sen: En måling fra Kean University gir borgermester Cory Booker 49%, kongressmann Rush Holt og delstatsrepresentant Sheila Oliver 9% hver og 6% for kongressmann Frank Pallone. På republikansk side har tidligere borgermester Steve Lonegan en 45-15 ledelse over lege Alieta Eck.

    NY-lokal: Ny måling fra The Big Apple, denne gang fra Quinnipiac. De finner et meget jevnt løp, med bystyreleder Christine Quinn med 19%, tidligere kongressmann Anthony Weiner med 17% og William Thompson med 16%.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også