I dag lanserer vi en ny valgblogg her på AmerikanskPolitikk.no.

USAvalg-logoValgbloggen, som skrives av Jon Henrik Gilhuus, kommer til å by på detaljerte oppdateringer om amerikanske valg, og bloggen dekker alt fra lokalvalg til presidentvalg.

Gilhuus skriver selv følgende om bloggen:

«Målet med denne bloggen er imidlertid ikke å diskutere policy eller konkrete enkeltsaker innen amerikansk politikk, annet enn kanskje å vurdere valgeffektene av et gitt fenomen utfra målinger og partitaktikk. Denne bloggen er først og fremst en løpende vurdering av hvordan partiene og deres kandidater ligger an rundt om i landet, og utviklingen i de valgte embetene på delstatsnivå og føderalt nivå. I tillegg tar jeg noen avstikkere til lokalvalgene i de store byene. Jeg kommer til å behandle både primærvalgene og de ordinære valgene i alle stater.»


Adressen? AmerikanskPolitikk.no/valg


Før du besøker valgbloggen kan du følge den på Twitter (@USAvalg) og Facebook. Da går du ikke glipp av noe som helst.